Roofvogels fascineren de mensheid al eeuwen. De Valkerij is dan ook al meer dan 3000 jaar oud. Tijdens deze workshop nemen wij u mee op ontdekkingsreis doorheen de leefwereld van deze indrukwekkende vogels. Deze oude ambacht werd van meester op gezel overgedragen.

Wat u zoal kan verwachten tijdens onze workshop/ teambuilding

U krijgt uitleg over de verschillende aanwezige vogels. Hoe leg je een valkeniersknoop en hoe draai je de valk een loer. Na deze droog oefeningen komt u oog in oog te staan met de roofvogels. We gaan de vogels afdragen. U ziet de machtige klauwen van de roofvogel op u handschoen. de snavel van de roofvogel bevind zich dicht tegen u gezicht maar geen angst, de snavel wordt meestal gebruikt om zen eten in stukken te doen zoals wij mes en vork gebruiken. Vervolgens gaat u zelf met de roofvogels vliegen .

Tot slot demonstreert de valkeniers op spectaculaire wijze het loer draaien in volle vlucht.

Deze workshop kan ook als teambuilding gebruikt worden.

Er word dan meer gewerkt met leiderschap, creativiteit, inventiviteit en inschattingsvermogen. Bent u geïnteresseerd om een workshop bij ons te volgen, neem een kijkje bij de agenda. Daar vind u datums waarop u kan inschrijven.

Voor een teambuilding zijn datum, locatie en de tijden maatwerk. Om er zeker van te zijn dat er voldoende ruimte is voor deze workshop zoeken we graag samen met u naar een geschikte locatie.